Praise

Pauline over de workshop ‘Word je eigen voedingsconsulent’

Beste Jutta, Ik wilde je nog bedanken voor je workshop. Je bouwde het overzichtelijk en duidelijk op. Zeker voor een leek zoals ik. Ik heb er zeker veel aan en ga er ook zeker mee aan de slag! Dank je wel!!!
Pauline Hoogland

Hanne over ‘Ontbijt je fit’

Ik wil je graag stevig bedanken voor je erg goede boek: met een beetje voorbereiding makkelijke recepten, meestal zelfs snel klaar, voedzaam en bijzonder smakelijk. Sinds ik veel van de recepten maak en met smaak opeet, verandert er van alles. Bijvoorbeeld minder vaak verkouden, opkomende verkoudheid stopt en ik voel me veel langer verzadigd na het ontbijt. Ik merk nauwelijks nog te lage bloedsuikerspiegelverschijnselen, zoals ineens bibberen, plots heel hongerig en flauw voelen.
Hanne

Barbara Temelie over ‘Ontbijt je fit’

Gun jezelf gedurende een paar dagen de warme ontbijtgerechten die Jutta je in volle overtuiging en met veel vreugde en gedetailleerde uitleg presenteert.
Ik verzeker je dat je, met behulp van dit boek, kunt ervaren waar je zwakke plekken liggen wat betreft je voedingsgewoonten en lichaamsfuncties èn hoe je deze met behulp van de vijf elementen voeding stap voor stap kunt aanpakken.
Barbara Temelie, internationaal bekend TCM-expert, barbaratemelie.de

Francis (41 j.) over de voedingsadviezen

Ik wil je hartelijk bedanken voor jouw bijdrage aan het verhogen van mijn vruchtbaarheid.  Zonder jou zou onze dochter  mogelijk niet zijn gekomen.  We zullen het nooit weten… Bedankt voor jouw meedenken en voor je advies rondom een gezonde levensstijl qua voeding.  In het nieuwe jaar zal ik ook jouw tips ter harte nemen als onze dochter gaat eten.
Francis (41 jaar), cliënte

Alex Kamphuis over een seminar

Wat een fantastische lesdag vandaag, dank je wel. De energie in de groep in de middag was hierdoor echt super goed. Ik kijk uit naar je tweede dag bij ons!
Alex Kamphuis, shiatsu behandelaar, www.haasenschildpad.nl

Floor Tuinstra over ‘Ontbijt je fit’

Jutta, tot nu toe heb ik een aantal verschillende recepten uitgeprobeerd, de kippensoep, de courgettesoep, de miso soep, de congee en nog een paar. Ik vind ze allemaal even lekker en voel me er een stuk beter door. Het is een fijn gevoel dat je beseft wanneer je een recept maakt dat het van alle elementen een ingrediënt bevat en wat die maaltijd voor jou en je lichaam kan doen. Het is echt een aanvulling zowel voor mij persoonlijk als voor mijn cliënten die ik het boek ook aanraad. Ik kijk nu al uit naar je volgende boek!
Floor Tuinstra, reflexologie specialist, floortuinstra.com

Sabine over de voedingsadviezen

Ik wilde nog even laten weten hoe het met mij is. Na mijn voedingsschema aangepast te hebben, zijn nu na 23 jaar mijn bloedwaardes eindelijk goed en zijn de ontstekingswaarden in mijn bloed ook goed. Ik voel mij goed. Bij deze wil ik jou dan ook erg bedanken voor je hulp.

Student Total Health over een seminar

Jutta heeft een gave om ingewikkelde stof op een prettige, rustige en met name duidelijke manier uit te leggen.