contact

Zomervakantie 2018

Vanaf 6 augustus t/m 24 augustus blijf ik uit de buurt van mijn laptop. Dat geldt ook voor mensen die me helpen met de zaken. Dat houdt in dat ik in deze periode nauwelijks mijn emails check. Telefonisch ben ik niet bereikbaar.
Voor mijn webshop betekent dit dat de bestellingen veel langzamer worden afgewerkt en verzonden. Het kan langer duren voordat je een pakket binnen hebt. Daarnaast kan het zijn dat de bestelling wordt opgedeeld op twee pakketten. Bestellingen die op 2 augustus binnen zijn, worden trouwens nog in de gewone snelheid afgewerkt.

Contact opnemen

Vul het onderstaande contactformulier in of stuur me een email. Ik doe mijn best om binnen enkele dagen te reageren. Soms is dat niet mogelijk omdat ik op pad ben om seminars te geven. Dan duurt het ietsje langer voordat je een antwoord krijgt. Mijn volledige contact gegevens staan onderaan het contactformulier.

Graag geen vragen via de whats app sturen (en sowieso niet buiten de gewone werktijden). Dat vind ik niet fijn en daar zal ik ook niet op antwoorden.

Contactformulier

Mijn contactgegevens

Jutta Koehler – Vijf elementen voeding & Uitgeverij De Wijze Keizerin
Koraalrood 46
2718 SC Zoetermeer
t: 06-4193 4169 ♦ e: info@5elementenvoeding.nl

KvK nr. 27335580